r u sure?
*


Min tröja som blev överkörd av en gräsklippare...


Tänker tala om en grej för er. Känner inte riktigt för att blogga på ett tag. Man kan säga att jag tappat inspirationen lite. Har inget att skriva om. Har lovat att lägga upp bilder sen p&l men min dator vill av något skäl inte hitta alla bilder i mobilen, så får bli lite senare då jag orkar ta itu med det. Till vintern kanske, då allt är trist och bajsigt, precis som det är ute nu.
Säger inte att jag kommer sluta blogga, det kan komma någon outfit bild eller någon annan knasig bild. Om inte annat kommer jag tillbaka då jag känner fört!

Ovan har ni de bilder som man vågar lägga upp som togs på p&l, de bättre bilderna som veronica tog på artisterna och på oss och våra campingpolare vill inte min dator hitta i min mobil som sagt, (ja vi har fört över  bilderna),..


Hemmagjort!

Var lite små uttråkad förut så tog min scarf eller vad man ska kalla det och gjorde en as snygg topp/bikini av den!


Konsekvens`?

Varför gör man saker man kommer ångrar och som kommer förstöra allt? Trots att man är så dum i huvudet förstår man som människa att man måste stå för det man gjort oavsett konsekvenserna. I mitt fall ligger konsekvenserna och svävar i luften och kommer snart attackera mig. Ärlighet varar längst
 

En frihet som väntar på mig till nästa år!

HEEEJ!

Välkommen hem Emma ;) Som ni kanske vet har jag varit på peace & love med veronica, För att inte ni ska bli allt för avundsjuka på hur roligt och underbart vi har haft det där borta kan jag nämna några ord som beskriver vår vecka där.

GALET, RIHANNA, MAGGIO, ARTISTER ONYKTER, SKÖNA MÄNNISKOR, 4 DAGARS, GRYMMA GRANNAR, 3 TIMMARS SÖMN, ASGARV, TÄLT PARTY, NORGE, SKÅNE, UPPSALA OCH GÖTEBORG, ETT MINNE FÖR LIVET, MÅSTE GÖRAS OM NÄSTA ÅR, VÄNNER, BILDER, STORT, MUSIK, KÖER, GIGANTISKT STÄLLE, GÅNGAVSTÅND, SJUK, GALEN MEN ENDÅ PÅ TOPP HUMÖR.

Egentligen kan jag inte beskriva med ord hur fantastiskt det var där, bara MÅSTE rekommendera p&l för er som vill leva en vecka i frihet! Nog för att vi fick sota för det, har ont i hela kroppen eftersom man hoppat,dansat och levt rövare i fem dagar och har blivit sjuk på grund av de kalla nätterna och för lite kläder. Men det hindrar oss inte från att dra dit nästa år!

Det som var negativt med festivalen var köerna. Men det får man ju acceptera med tanke på hur många det var där.
Bilder får ni senare då jag orkar lägga upp. Ska gå och duscha i riktig dusch och äta riktig mat och sova i en riktigt mjuk säng. Imorgon blir det jobb för min del!


bloglovin