If I had a dick, I would pull it out and piss on 'em

   

Schema
Här är mitt otroligt sena schema! Älskar att vi börjar sent för då kan man träna innan, vilket jag ska göra nu mån-tors i ett år. Detta schema har vi fram till jul, så fram till dess blir det träning på morgonen iaf! Det känns skönt för har ändå vaknat 9 halv 10 hela sommarlovet och då störs jag inte med att vakna 1 timme tidigare för att åka och träna heller!:) 

Mad lady
Jag är med och tävlar om den fantastisk snygga "studded bra" från madlady.se . Tävlingen hålls till på hannalicious blogg. Länk till tävlingen har ni HÄR.

OMG HOPPAS JAG VINNER :D

De senaste

HejHej! Har lite att göra just nu så drar en kort genomgång utav vad som skett i mitt liv de senaste dagarna.

Solen har inte velat varit med oss i Sundsvall denna sommar. Lite trist men vad mer kan man förvänta sig utav svensk sommar? Som tur är har jag jobbat i 4 veckor då solen var i moln så jag gick inte miste om någonting. När min sista jobbdag var över drog jag och min familj till leksand sommarland, Trots det ostadiga vädret. Det roligaste där var såklart ringarna! Väl hemma åkte jag direkt till min pojk som jag då inte hade träffat på två veckor. Att inte träffas på så lång tid måste vara förbjudet! Den 3/8-2012 firade jag och han vår 1års dag tillsammans. Vi firade den genom att han fick en bukett rosor av mig, var av en var fejk. På lappen jag hade skrivit på stod det "jag kommer älska dig tills sista rosen vissnar" Tyckte det var sött så det var spännande att ge det till honom :) Vid 7 tiden åkte vi in till stan och käkade på O'learys, det är jäääätte gott där. Men ett tips ta inte salladen med kyckling, jag och tjejerna åt där några dagar innan och det veronica och cim fick på sin tallrik såg inte så lockande ut. Nåja, efter jag och robin käkat på O'learys åkte vi och bowlade, förlorade dock med 40p...

Resten av de här veckorna jag inte bloggat på har jag varit med mina fantastiska vänner! På fredag fyller även Veronica 17 år. Ska bli så roligt att fira dig!

Jo juste, har även börjat med stadskörning nu, lite annat till skillnad från att köra fram och tillbaks från ica maxi....

bloglovin