En frihet som väntar på mig till nästa år!

HEEEJ!

Välkommen hem Emma ;) Som ni kanske vet har jag varit på peace & love med veronica, För att inte ni ska bli allt för avundsjuka på hur roligt och underbart vi har haft det där borta kan jag nämna några ord som beskriver vår vecka där.

GALET, RIHANNA, MAGGIO, ARTISTER ONYKTER, SKÖNA MÄNNISKOR, 4 DAGARS, GRYMMA GRANNAR, 3 TIMMARS SÖMN, ASGARV, TÄLT PARTY, NORGE, SKÅNE, UPPSALA OCH GÖTEBORG, ETT MINNE FÖR LIVET, MÅSTE GÖRAS OM NÄSTA ÅR, VÄNNER, BILDER, STORT, MUSIK, KÖER, GIGANTISKT STÄLLE, GÅNGAVSTÅND, SJUK, GALEN MEN ENDÅ PÅ TOPP HUMÖR.

Egentligen kan jag inte beskriva med ord hur fantastiskt det var där, bara MÅSTE rekommendera p&l för er som vill leva en vecka i frihet! Nog för att vi fick sota för det, har ont i hela kroppen eftersom man hoppat,dansat och levt rövare i fem dagar och har blivit sjuk på grund av de kalla nätterna och för lite kläder. Men det hindrar oss inte från att dra dit nästa år!

Det som var negativt med festivalen var köerna. Men det får man ju acceptera med tanke på hur många det var där.
Bilder får ni senare då jag orkar lägga upp. Ska gå och duscha i riktig dusch och äta riktig mat och sova i en riktigt mjuk säng. Imorgon blir det jobb för min del!


Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0