Frågor och svar ang. tatueringen

Vad betyder tatueringen?
För mig symboliserar tatueringen frihet. Att man har rätt att själv bestämma hur man vill leva sitt liv. Att man själv väljer vilken väg man ska gå och vilka val ska göra. Ingen ska påverka dig negativt och förstöra för dig. Stå upp och sikta högt, är vad du ska göra. Du kommer nå ditt mål och aldrig ge upp. Ta dig upp från botten till toppen och visa att du kan. Alla har rätt till frihet, men få kan ta del av den. 
freedom is the best gift of life

Varför maskros och svalor?
Vi alla minns då man var liten då man tog en maskros och blåste bort frönen, blåste man bort alla med ett andetag fick man önska sig någonting. Man ville alltid önska sig någonting och blåste gärna en extra gång för att få göra det. Att kunna ha drömmar och önskningar är viktigt för mig, man ska våga se framåt och våga hoppas. Att önska och drömma, att se fram emot någonting lyfter en människa oerhört mycket.
Svalor- Svalor symboliserar frihet, en svala som flyger bort från verkligheten, bort från boet men kan fortfarande klara sig själv. Att känna frihet och lycka är vad alla, även jag har och strävar efter i framtiden. Om man inte känner sig fri, är man oskyldigt dömd för något som egentligen inte finns. Man bara är fången.

Hur kändes det?
Det gjorde faktiskt inte ont, jag har väldigt hög smärtgräns så för mig gick det galant, fick även höra att jag var duktigt. *stolt* Nä men så klart att det kändes, men inte så att jag inte skulle kunna göra om det, och inte den känslan att jag väljer tatuering ist för massage.

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0