Jag har aldrig glömt vem jag var, jag har bara låtit det sova.

10 jag har...

♦ snea ögon, märkte det för ungefär ett år sen, det ena ögat sitter högre upp än det andra och jag lovar, det syns!!!

de snea ögonen syns väl på denna bild. klicka för större.

♦ alltid varit bra på att säga vad jag tycker oavsett vad det gäller, kan säga det rakt ut så att personen hör och jag bryr mig inte särskilt mycket, brukar oftast säga vad jag tycker till personer som förtjänar det, som tex. sagt eller gjort något så idiotiskt så jag måste säga de så de hör så de fattar vad idiotiska de är. Bryr mig inte vilken det är.

♦ Förmågan att tänka för mycket, jag tänker på allt, oavsett vad det än är. Tex jag hatar när filmer inte är genomtänkta, och sånt lägger jag märke till.. Ibland är det jobbigt att behöva tänka så mycket, kan liksom inte få stopp på det!

♦ lätt för att gråta, om jag vågade skulle jag gråta varje dag. Tänker jag på en sak som hände för tex 7 år sen skulle jag kunna börja gråta. Skriver jag med en person jag saknar kan jag börja gråta(tårögd och lite rinner ner på kinden), tar någon upp ett känsligt ämne kan jag känna klumpen i halsen och att jag blir tårögd. Jag tycker det är skönt att gråta, inte typ panik gråta utan mer känna tårarna på kinderna och känna att ögonen fylls av lättnad.

♦ tänkt tanken att jag ska hoppa fallskärm samma år som jag fyller 18. Jag vill känna mig fri och aldrig falla. Jag vill känna hur jag dras ner mot den plats där jag hör hemma !!  fatta vad skön känsla.
klicka för större.

♦ tänkt en annan tanke att flytta från Sundsvall då jag blir äldre, bli kirurg som är mitt drömjobb och kunna resa mycket utomlands. eftersom jag aldrig haft råd att åkt utomlands ( minus då jag var typ ett år )
Men jag skulle sakna min familj något så oerhört mycket. Och jag har bara en sida kvar och den måste jag vara rädd om!

♦ aldrig varit riktigt rädd för något. Jag är nästan aldrig rädd, antar för att jag tror att inget kommer hända och jag skiter fullständigt om det skulle hända, händer det så ska det hända, allting har en mening.
Visst är jag rädd för två saker. Att jag ska råka ut för en olycka som skulle göra mig förlamad,eller ett helt förstört utseende. Och att Någon i min familj/släkt eller vänner skulle dö eller råka illa ut.

♦ skrivit låtar förut, skrev dem och spelade keyboard till, ibland hittade jag olika beat på hemsidor. Jag älskar också att sjunga, sjunger gör jag mest hela dagarna, sjunger jag inte högt sjunger jag i huvudet, Utan musik skulle livet vara grått och trist. håller ni inte med? musik sätter lite färg i vardagen!

♦ alltid personer jag kan vända mig till, ( vad jag vet ) men jag gör det aldrig, snackar inte med någon om hur jag mår, vill inte vara till besvär. Men vet att det kan vara bra att snacka med folk, men då skriver jag hellre ner allt.

♦ svårt för att prata, det har blivit värre nu, jag stammar mera nu än någonsin, varför vet jag inte, stressad för alla prov?  det är väl okey när jag är med mina närmaste vänner, Ibland blir det jobbigt och pinsamt, speciellt då folk jag inte umgås med så mycket hör, men alla har sin lilla speciella svaghet XD
Vet ju hur jobbigt det är att lyssna klart på en människa som stammar. man bah " men jaja kom till punkt "
Pssst.... tidsinställt inlägg

Kommentarer
Linda

då håller vi tummarna att du klarar det trots allt. Snyggt linne förresten :D ha en bra kväll :)

2011-04-09 17:38:29
URL: http://olindao.blogg.se/
veronica

lyssnar alltid på dig om har nått att berätta, det är absolut inte till besvär:)

2011-04-10 16:22:53
URL: http://vvvveronica.blogg.se/
tova

nu hade jag många saker att skriva, men ditt öga är väl inte snett? bara när du står snett eller vrider på huvet?:) och att prata om hur man mår osv är aldrig till besvär om man pratar med rätt personer, dom förstår. jag lovar:) stamma är ju gulligt, det gör ju pontus också:):) trodde inte att du gjorde det dock, fast jag har ju aldig hört dig prata, men ändå:)

2011-04-12 17:39:25
URL: http://tovaandersson.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0