minA bästA vänNER

Dag 07 – Din bästa vän


Jag vet inte, jag har 4 bästa vänner som gör mig lycklig och glad. Det är klart, mina andra vänner gör mig också alltid glad och får mig på bra humör, men dom här tjejerna, dom är speciella.
Före första, har vi 4 alltid kul ihop, vare sig vi sitter på en dryg so lektion, är ute i snöstormen, eller ligger på en varm strand, vare sig väder eller tidigare händelsere så fixar vi det till det bästa. Före andra kan jag lita på er och hoppas ni kan desamma med mig. Utan er vore dagen inte som vanligt, någonting skulle fattas. Och jag skulle inte gå med ett leende på läpparna om dagarna om jag inte visste att ni fanns där. Tänker inte rabbla upp massa minnen, för har så sjukt många och alla är så underbara.
Visst, vi 4 är väl inte sådär superika med allting, men om vi skulle varit det hade det blivigt ganska en färgat va?

Jag är glad att jag hamnade med just er i 7an. Man var så orolig att man skulle hamna i fel klass,med dåliga "personer" i, men vi fick turen att hamna i samma, var det bara en slump eller är vi gjorda vänner för varandra?
Nu ska vi splittras igen, men jag är inte särskilt orolig över det. Jag vet att jag har er på hemmaplan. Att vi kommer att träffas och umgås men endå växa upp är något jag ser fram emot.
Dom jag pratar om är såklart, Cim,Frida och VeronicaOch så har jag min barndomsvän Johanna. Har så knäppa och roliga minnen med den tjejen alltså, vi har gjort allt från himmel till jord som man kan tänka sig för två tjejer i våran ålder. Och det ska vi fortsätta med.
Du är den enda barndomsvännen jag har kvar, alltså, från vi var typ 4-5 år gammal. Även då hade vi några finurliga idéer vi gjorde.. men jag älskar dom alla, och ångrar inte en sekund med dig gumman.
Vi får ta och träffas snart tycker jag!♥

Kommentarer
nellie

sv:

håller med! :)

2010-11-30 16:29:38
URL: http://nelliiej.blogg.se/
Mariel

Jepp det er mye jobb, men det som kan være vanskelig er å komme inn på skolen, men når du er kommet inn får du så masse hjelp fra lærere og andre medstudenter at det som regel går veldig bra!

Jeg syns du skal gjøre det jeg, bra betalt og jobb i hele verden(!), dessuten kan jeg skryte av at jeg har blogget med deg når du blir verdenskjent og publiseres i store legemagasiner! XD

2010-11-30 17:22:54
URL: http://www.marielrygh.blogg.no
Anonym

fin blogg (:

2010-11-30 17:56:05
URL: http://carelillen.blogg.se/
veronica

<3<3<3

2010-11-30 18:37:02
URL: http://vvvveronica.blogg.se/
cimberly

love u <3

2010-11-30 21:21:21
URL: http://cimsjooberg.blogg.se/
johanna jonsson

naaaaw :)))

Ja klart vi ska träffas! Ännu mer bus också ! HAHA Älskar dig :)<3

2010-12-02 19:27:09
URL: http://bbaarajohanna.bloggplatsen.se

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0