Pepparkakor!
Jag, Moa och Jennie bakade pepparkakor förut, kavlade formade och stoppa in i ugnen.
Lite deg slank ner i magen, men det är ju ett måste vid peppabakning!
Nu ska jag städa rummet sen ska jag duscha, sen LÄGGDAGS för jag är trött!

btw var det bara jag som trodde pepparkakor hette PEPPAkakor?


minA bästA vänNER

Dag 07 – Din bästa vän


Jag vet inte, jag har 4 bästa vänner som gör mig lycklig och glad. Det är klart, mina andra vänner gör mig också alltid glad och får mig på bra humör, men dom här tjejerna, dom är speciella.
Före första, har vi 4 alltid kul ihop, vare sig vi sitter på en dryg so lektion, är ute i snöstormen, eller ligger på en varm strand, vare sig väder eller tidigare händelsere så fixar vi det till det bästa. Före andra kan jag lita på er och hoppas ni kan desamma med mig. Utan er vore dagen inte som vanligt, någonting skulle fattas. Och jag skulle inte gå med ett leende på läpparna om dagarna om jag inte visste att ni fanns där. Tänker inte rabbla upp massa minnen, för har så sjukt många och alla är så underbara.
Visst, vi 4 är väl inte sådär superika med allting, men om vi skulle varit det hade det blivigt ganska en färgat va?

Jag är glad att jag hamnade med just er i 7an. Man var så orolig att man skulle hamna i fel klass,med dåliga "personer" i, men vi fick turen att hamna i samma, var det bara en slump eller är vi gjorda vänner för varandra?
Nu ska vi splittras igen, men jag är inte särskilt orolig över det. Jag vet att jag har er på hemmaplan. Att vi kommer att träffas och umgås men endå växa upp är något jag ser fram emot.
Dom jag pratar om är såklart, Cim,Frida och VeronicaOch så har jag min barndomsvän Johanna. Har så knäppa och roliga minnen med den tjejen alltså, vi har gjort allt från himmel till jord som man kan tänka sig för två tjejer i våran ålder. Och det ska vi fortsätta med.
Du är den enda barndomsvännen jag har kvar, alltså, från vi var typ 4-5 år gammal. Även då hade vi några finurliga idéer vi gjorde.. men jag älskar dom alla, och ångrar inte en sekund med dig gumman.
Vi får ta och träffas snart tycker jag!♥

A river flows in youTisdagar är ganska så nice för oss 9or. vi har en timmes sovmorgon. Första timmen har vi musik. sen bild, efter det idrott, lunch och sist spanska och sen slutar vi, då är klockan så lite som 1!!
ganska chill :)

Jag måste åka och köpa julklappar någon dag till veckan/helgen så ni vet!:u


svar till anonym

Jag får många frågor angående min piercing, hehe det är väl inte alls ovanligt med en piercing i tungan?
men fråga på ni bara, jag svarar med ett leende på läpparna!Anonym
om latis :o:
vart har du din piercing? :)

svar: Hm, du tänkte på den jag skrev om i inlägget?
Det är i tungan jag har en piercing.=)

Min dag..

Dag 06 – Din dag

Min dag...
  Började imorse med att jag trodde att mitt alarm på mobilen var en låt från spotify så jag drömde att jag lyssnade ¨på musik... klädde mig, sminka mig, fikade och drog till skolan.
Skolan var väl rätt så nice, hade hemkunskap-håltimme-so( vi fick sitta själva i ett klassrum?)-lunch-kemi-lucia
När jag skulle gå hem var det så mörkt och kallt ute *brr*
satte mig vid datorn och slog på teven. Sen har jag inte gjort så mycket mera idag. ska nu gå och duscha så man är fräsh imorrn inför en ny skoldag.

Lakrits knäck


Hej Hej
!

Efter skolan idag var det lucia träning, vi har fått ihop ett litet gäng nu, BRA.
Vi kommer "uppträda" i skönskyrka klockan 10, datum vet jag inte. Men det blir nog skoj!

När jag kom hem luktade det lussekatter, mammas egna, hon gör dom som bullar, men har i saffran osv, men har ingen kanel och de man har i vanliga bullar, för lussekatter bruka va såhär torra och det, inte lussebullarna mamma gör. MUMS!
sen hade hon prova på lakrits knäck, as goda!!!


It's getting colder outside


hej alla underbara!
var på julskyltningen förut med Veronica och Cim, det var så fruktansvärt kallt. Hur det ska gå framöver i vinter är en spännande fråga..

Nu ligger jag i sängen och tänkte slå på en film och somna till den:)
Min syn på kärlek

Dag 05 – Din syn på kärlek

Här fick ni bilder på 2 av mina morsyskon,deras barn. och mina syskon

Hm.. min syn på kärlek.. Kärlek är underbart när det väl finns där, det är nog det bästa man kan få och ge.
Det finns många olika sorters kärlek, kärlek till en vän, familjen eller sin partner och massa mer.
Men det finns även olycklig kärlek, och det är aldrig kul att gå igenom,man vandrar igenom det som en död stjäl som aldrig vaknar till liv. Men när man kämpat sig igenom det kan man börja om på nytt, om man är stark nog.
Jag ser det som att kärlek inte håller i evighet. Dom som har evig kärlek har gjort sig förtjänt utav det, och det är nog få personer som har det. Dom som har visat kärlek på det allra bästa sättet och därefter levt efter det. Att hitta sin rätta kärlek är inte "tur" utan något man förtjänat att få. ¨
Alla har olika syn på kärlek ut efter vad dom upplevt.

Den starkaste kärlek jag har, är till min mamma,mina tre syskon och morbröder,morsyster och kusinerna. och mina vänner♥

Julen är här

Lillasyster


Idag blir det till att plugga till ett svenska prov. sedan vid 3-4 åker jag in till julskyltningen i stan. Det är ju första advent och än känns det inte som liksom, nära till Jul.
Nog är det bara för man blir äldre med åren, och Julen blir inte lika rolig och spännande som när man var mindre då man fick över 20 julklappar, under granen låg det julklappar som täckte en bra bit utanför granen, bakom och byggt av berg.
Man satt där och fick en stor mur runt sig utav alla klappar. Och det var så roligt att öppna och se vad det var.
Det dåliga jag minns utav julen, var att dagen efter julafton, åkte vi alltid till pappa och firade jul där, då kunde man inte leka med dom julklappar man fick hos mamma.
Utan var tvungen att vänta tills man kom hem igen efter någon dag.


All around me are familiar faces
Är trött på dom falska orden, är det bara ibland eller alltid? det vet jag inte, men det känns inte rätt. Det gör ont när jag tänker på det,men orkar inte bry mig. Får väl se vart det slutar.
Spelar väl endå ingen roll om jag säger något, det är ingen som lyssnar, jag vill inte säga sanningen till någon som saknar förmågan att förstå. Det känns så meningslöst att slösa energi på det, för jag har inte mycket kvar.

kyckling

Dag 04 – Vad du åt idag


Idag käkade jag kyckling och ris. jag gillar inte kyckling egentligen, känns så fel och äckligt att äta?
och det ser ju inte nice ut om man säger så. Små fågeldjur som slaktas för vi ska käka deras ben ?
Okej, så är det på kött med, djuren slaktas, men det är en annan sak tycker jag. Kött är det inge fel på, vi har käkat kött sen människor kom till jorden, men kyckling...
Man har ju sett hur dom drar bort dunet på  vissa utav dom uta bedövning och allt. synd om er ♥

don't tell me you're sorry 'cause you're notSha! Nyss blivit klar med garderoben, tycker alltid det är klurigt och sortera upp kläderna i olika högar, brukar alltid ta linnen för sig, tröjor för sig, tubtoppar för sig, m.m Nu gjorde jag en liten blandning, nu tog jag randigt för sig, korta tröjor för sig m.m , tror det här blir lättare att hitta då!
snyggt är det nu!

Har inte tid att skriva mera nu, hare bra !♥

svar till Sara

Sara. om kläder:
Hej en fråga, vart kommer strumpbyxorna överst ifrån för butik? =)

svar ; dom kommer ifrån gina tricot :)


-11HejHej! Idag är det -11 här. Sjukt kallt. Fattar inte, hur ska man överleva vintern? Man få klä på sig som bara den alltså!
Nu insåg jag att min garderob var inte i det finaste skicket, hälften av kläderna ligger i en stor hög på smålådorna i garderoben typ..*suck* att jag aldrig kan vika in kläderna. 

stoppa tårna i frysensha!! Vet ni hur mycket jag frös om mina tår idag eller? fruktansvärt... hatar de, man kan knappt gå.. ska börja med tjocksockar!!
Har varit med Veronica hela kvällen, vi har åkt lit hit och dit och träffa folk, ganska nice. Sen åkte vi tillbaka till Ljusta, va på våran gård tills klockan blev 12 då vi gick hem, som vanligt får jag sällskap av snälle Hui som väntar på mig tills jag går hem :u varför vet jag inte? jag är inte precis rädd att gå hem där själv, men han är säkert det :u


kläder


Ring Vit


♥♥♥♥♥♥
ut

Nu drar jag ut med Veronica!  hinner inte skriva längre bussen går 35, och vi vet itne vart vi är påväg så ring om ni vill ngt så kanche man dyker förbi!

mina föräldrar

Dag 03 – Dina föräldrar


Min mamma och pappa träffades när pappa var 16 år och mamma 18, 
Skilde sig när jag var några månader gammal, har aldrig vetat hur det känns att ha tvp föräldrar vid min sida. Men mamma har alltid funnits där♥, Mamma&Pappa fick tillsammans tre barn, jag och mina två äldre syskon, Pontus och Jennie.
Mamma är 42 år och det är hos henne jag och mina 3 syskon bor hos är glad att man har förstående föräldrar som låter än bo där man trivs.
Pappa är 40 år ( känns gammalt att säga 40..) Han bor ihop med Carola som han är tillsammans med, och har
varit det i 15 år.
Vi bor inte hos pappa pga många olika skäl. Men träffar han vid jul och födelsedagar.

Finns väl inte mycket mer att säga om mina föräldrar.

Ha det så bra!


tre "riktiga"

Sheena! Idag är det äntligen Fredag, nu har man kämpat sig igenom ännu hem skolvecka. bara 3-4 veckor kvar nu innan jullovet. skönt!

Nu har vi inte mycket kvar i skolan heller
So inlämning.
spanska"prov"
Matteprov
Svenskaprov
Fysikprov
Kemiprov-
Teknik redovisning.

okej.. det var ganska mycket...     På tre veckor ska det vara överstökat.

Nästa vecka blir det plugg söndag-torsdag, Ingen slappning för mig inte


Nu vet jag!usb minne 2 gb, penna, rektorn nummer?


det jag inte fattar är, liksom vart fan kommer fotboll in i det hela?? fotboll suger..
Hej! Vid 5 tiden åkte jag och Elin in till stan, hon som ställde upp och följde med mig även fast hon varit på studiebesök innan.´Som man behandlar andra blir man själv behandlad!
V åkte in till stan för att gå på öppet hus på 2 olika gymnasieskolor.

NTI och Thoren Business School

NTI är ingenting för mig, men däremot var Thorens det, jag älskar den skolan just nu !  Det var så fint där inne, man fick ett varmt välkomnande, lärarna verkade super snälla och lektionerna och linjerna. allt var bra.
Jag vet nu att jag vill gå på Thoren. Antingen,
Samhälle med inriktning beteendevetenskap. Eller
Ekonomi- och inriktning vet jag inte riktigt.
När vi kom in  dit fick vi en påse, med en massa innehåll som är på bilden ovanför!

Nästa vecka ska vi åka och hälsa på Åkersvik och Hedbergska,. Vem vet, dom kanske också är bra ?

På thorens var insöknings poängen sjukt höga, iaf som jag fattade det ?. Men jag tror jag ska fixa det :)


Min första kärlek... den som var så tidig?

Dag 02 – Din första kärlek


Min första kärlek.. menas det då med den allra första? isåfall var det på dagis. Jag och en kille som heter Daniel, han var blond med blåa ögon. vi var "kära" Vi pussades, kramades, lekte och myste, har ett kort på oss då vi sitter i soffan och "myser" haha.. så sött.
Men sen flyttade han tror jag det var, och a inge mer med det, var väl inte kär i han var ju så liten, men gillade han måste jag gjort?

Ganska kul att man minns sådana saker, minns as mycket som hände mig när jag var liten och detaljerat också, vad folk sa, vad dem gjorde,vad jag hade för kläder , hur det såg ut osv. förstår inte hur jag kan ha sånt bra minne?


vattenkors


Hej! Var ute förut det kändes att det var riktigt kallt ute, tror jag var rödare än en tomat när jag kom in i ansiktet, så kallt var det.
Ikväll blir det att sitta framför tv:n för klockan 8 börjar bonde söker fru,det är så roligt att se dom "ha kul"
sen efter det börjar något nytt program kommer inte ihåg just nu vad det heter, men klockan 9 på 4an iaf!!

Blir inge mer inlägg ikväll, ni får ha det så bra, sharå!


blä


Nån konstig jävla tjej har snott min BILD och lagt ut som SIN visningsbild på BLOGGERFY!!!!!!
Smickrande att du tycker jag tar så fantastiska bilder och vill kunna ta likadana men kan inte och baxar bilden och låssas om att du tagit den. Jag accepterar inte att du snor bilden :S 
 Hädanefter ska det vara text MITT PÅ bilden, inte nere i hörnet.
 

Presentera mig själv

Dag 01 – Presentera dig själv


Hej jag heter Emma Lindqvist, är 15 år och bor i Sundsvall,Ljustadalen. Här har jag bott med min mamma och mina 3 syskon sen jag var 3-5 månader.
Jag går fortfarande i grundskolan,och kämpar för att ha bra betyg som ger en bra grund inför gymnasiet. Vet fortfarande inte vad jag ska välja för skola eller linje men får hoppas jag bestämmer mig snart.
Mitt "dröm" jobb är att bli kirurg, tycker det är spännande och kul att hjälpa andra, sjukdomar och människors fel är något jag är intresserad av.
Men tror inte jag kommer bli det, är rädd att göra fel, och det är så mycket plugga till det. Är väl bara lat antar jag.
Jag är en väldigt "galen" och glad person, skrattar åt allt möjligt så antar att jag och mina vänner har gaska sjuk humor. Enda gångerna jag kan bli lite smått sur är när man blir sviken, övergiven och när någon säger emot mig med fel ton.
På min fritid gör jag väl lite allt möjligt, är med mina vänner, shoppar, bio, ute m.m Finns så mycket att göra men lite man kommer på.
Att fota är något jag också gillar, men det är något jag har som hobby, inget jag vill arbeta med. Isf på sidan om.

/aeel

halka


Vad snö det har kommit, och halt är det ute. Undra hur många som halkat och gjort sig illa än.
Igår höll jag på att ramla 3 gånger påväg hem från skolan, tur var det ingen bakom eller framför.
När man håller på att halka ser man ju ut som nå lin-dansare som tappat fötterna lr ngt. Man flaxar med armarna och åker typ bak-fram med kroppen? a jag vet inte. Men pinsamt är det om man halkar riktigt så man hamnar på rumpan..

Det är en situation vi alla hamnar i någon gång under den hemska vinterhalkan.


en lista i 30 dagar

Jag gick in på elins blogg så såg jag en spännande lista som följes i 30 dagar.
Har man inget vettigt som rinner ur fingerspetsarna varje dag så är detta en bra räddning!

Dag 01 – Presentera dig själv
Dag 02 – Din första kärlek
Dag 03 – Dina föräldrar
Dag 04 – Vad du åt idag
Dag 05 – Din syn på kärlek
Dag 06 – Din dag
Dag 07 – Din bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Din tro
Dag 10 – Vad du hade på dig idag
Dag 11 – Dina syskon
Dag 12 – Vad som finns i din väska
Dag 13 – Denna vecka
Dag 14 – Något speciellt i ditt rum 
Dag 15 – Dina drömmar
Dag 16 – Din första kyss
Dag 17 – Ditt bästa minne
Dag 18 – Din kärlek
Dag 19 – Något du ångrar
Dag 20 – Denna månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Något som gör dig upprörd
Dag 23 - Något som får dig att må bättre
Dag 24 – Något som får dig att gråta
Dag 25 - Din barndoms vän
Dag 26 – Dina rädslor
Dag 27 – Din favoritplats
Dag 28 – Något du saknar
Dag 29 – Dina mål
Dag 30 – Ett sista ögonblickTårar ger än inget tillbaka mer än två blöta kinder och en ledsen min.Favoriten är den lila bilden, men kändes ynkligt med bara en bild nu när det äntligen fungerar att ladda upp bildena!
Kommer med många fler bilder nu dagarna framöver, får hoppas på att jag inte får slut på idér nu, om inte annat får jag väl sätta kameran framför facet mitt och ta en liten bild..

Ikv ska jag lik som dom flesta andra vardags kvällarna, kolla på tv, chilla, duscha och lyssna på härlig musik på datorn.

rök fulla skolan

google bild
Hej! Skolan idag var ganska chill, hade sov morgon imorse, sen musik, vi öva inför julshowen.
Idag så kom det nå brandgubbar-rökgubbar? och skulle se hur vi elever på ljustadalen hanterade en brand, alltså med rök osv, vi satt och hade vanlig lektion, visste inte om någonting, så gick brand alarmet.. vi med utan skor skulle gå till skåpen och hämta det innan man gick ut och ställde sig, så såg man att det var rök i fulla korridoren, man såg att det var fejk rök, före första var den typ vit och ljus, och före andra såg man en gubbe stå vid rökmaskinen..
dom gjorde tydligen sådär så dom skulle se hur vi reagerade på brandrök ( det var vattenrök ) eftersom det varit så mke bränder på ljusta nu på sistone.

ute

det gick bara ladda upp en bild utav typ 40..

Godkväll folket!  Idag har jag mest suttit och chillat, har varit ute en stund och tagit några bilder, inga speciella, dom bästa blev under kran.
Tyvärr kan jag inte ladda upp dom stora bilderna nu, men hoppas på att få upp dom på bloggen inom några dagar :)istappar

HejHej! Nu har morfar varit här och han tror han nu vet vad felet är till att det inte går att ladda upp bilder, så han kommer tillbaka imorgon och ser om han kan ordna till det.

Nu sitter jag och Moa och lyssnar på lite jul musik, kan inte tro att det snart är julafton, den stämningsfulla mysiga julafton, kärlek på det ♥
fönstren blir klädda i rött,julgranar kommer upp,julmusik och kärlek. Hur underbart är inte det.
Julen är något väldigt fint som alla "kristna" firar.

Här får ni några istappar jag knäppte kort på innan Moa gjorde sönder dom. det går inte ladda upp några andra bilderför tillfället..

vill du ha bacon

utländsk tjej igår på donken....

en som jobbade på donken frågade,

killen på donken-vill du ha med eller utan bacon på hamburgaren?
hon- ja *glad*
killen på donken- hehe,med eller utan bacon ?
hon- jaaa *gladare*
killen på donken- med bacon?
hon- neäeeej...


HAH... lustiga.  sen stod dom typ inne där och tog nå modell bilder,satt på borden, och tog kort på varandra, stod mot väggen osv, lustiga typer.

2 mil känns ju bra för fötterna?

Hej! igår blev det lite inlägg, men jag och veronica drog ut vid 4 tiden, gick till gymnastiksalen och kikade på när några spelade innebandy typ, där efter gick vi till ica(2-3km), köpte en dricka och tog bussen till stan, gick runt hela stan typ fett jobbigt, gick till donken satte oss där och väntade på 2 st, var med dom ett tag, sen vid 10 drog i till skönsmon, träffade några där, efter det GICK vi hem, klockan 12 på natten, gick vi mer än 1,5 mil, i snöstorm... kom hem halv 3 och mina fötter tyckte inte om den vandringen, plus så hade vi gått i princip hela dagen innan vandringen hem. men man kan känna sig stolt idag iaf ;)

idag blir det till att skriva en uppsats, plugga till so provet imorgon och även spanska förhör som jag missade i fredags,och plugga på matteprovet jag vill göra imorgon på håltimmen, så jag har det överstökat. blir inte så mkt inlägg idag för har inte så mkt att skriva, hare bra!!


Ge fan i det !!Godmorgon! Idag vaknade jag upp och kände att jag fortf kände mig frisk och pigg, skönt att man inte behöver vara sjuk längre.

Ett par byxor jag hade på mig i torsdags som jag sedan tog av mig och la på min stol, kvällen då jag skulle he in dom igen, var dom borta ? dom ligger inte någonstans i mitt rum, inte i ngn av mina syksons rum, mamma har inte rört dom, har letat uppe, har letat nere, vart fan är dom!!!
och dom som var nya också :(  jag svär det är typ nå spöke.. :u
för en gång la jag mina skåpnycklar på handfantet när jag skulle duscha, så när jag duschat klart var dom borta?
letade liksom nu, överallt, hittade dom ingenstans, 2-3 veckor senare låg dom mitt på golvet under handfatet ?
inte en jävel hade rört dom eller sett dom, men där låg dom efter 3 veckors spårlöshet... as mysko.

jag vill ha mina byxor NUUUUU

fiskHej! ett inlägg på kvällen, inatt var det ju ingen dröm för mig kan jag ju tala om, sen idag har jag sovit lite då&då, har mått illa hela dagen så jävla hemskt, men nu mår jag bättre, kommer nog vara frisk imorgon =)
skönt att jag bara var sjuk i hm, en dag.

Nu blire sängen och se på pistvakt!!


hade jag druckit lr

hahaha shiiit, jag har varit vaken sen 2 inatt och mått illa, har somnat lite då och då i typ en halvtimme, osså när klockan var typ 8 somnade jag riktigt, så vaknde jag nu klockan 11, tänkte vfn, fan det är natt nu...
sen hörde jag mamma sammsuga och moa min lillasyster prata, tänkte dom brukar ju inte vara vaken nu på natten. HAHA trodde seriöst det var fredag natt, sen när jag fattade att det var  morgon trodde jag det var lördag morgon, såg på mobilen att det fortf var fredag klockan 11...
haha minns ju inte o:

You belong with menaw så söt musikvideo!♥

hatar det

hejhej! idag stannar jag hemma, är nämligen sjuk, inte lite sjuk heller. Jag missar matteprovet och spanska förhöret :( fan, hatar att göra saker i efterhand, för man hamnar typ efter,*suck*
på måndag hoppas jag iaf på att vara frisk, för då har´vi so prov.

hatar att vara sjuk!


.... gör mig förvirrad.Jag säger att jag glömt dig och att allt är helt okey.
men jag saknar dig verkligen,
Inte bara ditt utseende, din personlighet ditt underbara leende.


Grattis mamma

♥Idag fyller min käraste mamma år♥, av oss barn fick hon en dammsugare, våran förra gick sönder, så nu fick hon en bättre och starkare!:)
Sen blir det fika och sen är det kvällen.

Ikväll ska man pyssla om sig själv med ansiktsmask och oljor i håret. Samtidigt blir det till att plugga spanska och matte, har prov imorgon och kapitlet är ganska så svårt. Får hoppas på ett vg :)


cancer

Det är så orättvist, idag när vi ska besöka olika gymnasieskolor, så det ska bli lättare att välja, lättare att veta vilka skolor som är bra osv.  så blir jag sjuk, KUL, varför har alltid jag sån otur till allt, kommer säkert dö innan jag fyller 18 och få cancer imorgon. Hela mitt liv har jag alltid haft otur, inte så att jag haft ngn direkt tur i mitt liv.
Blä allt suger, vill inte besöka skolorna själv heller på öppet hus, kul och gå där som någon idiot som inte vet vart man ska...


mitt nästa liv blir 0♥Nu är Karmatestet slut och du deltar härmed i EuroAds stora nordiska tävling!

Ditt testresultat:

Utifrån dina svar på frågorna och dina tankar och handlingar i detta liv tyder din karma på att du i ditt nästa liv blir 0


haha, jaa, man kunde ju alltid hoppas på något bättre... ._. tack blogg.se för den fina överraskningen♥♥

haha

familjen Lindqvist har nog dålig humor, men kul är detshena, jag och Jennie åkte till pappa klockan 5, käka middag och satt och prata, ska så kommer vi alltid in  på nge fult som hänt, Och pappa som alltid dra till med något skämt haha så jäkla kul varje gång han säger något i varje skämt  som gör saken kul.

som han berätta att när vi var mindre och skulle åka till farfar Mats, då hade han en jätte stor miniräknare vid dator bordet.
då hade jag stått och kollat på den där ett tag, alltså riktigt granskat den, sen gick jag fram till pappa och sa :
Pappa, Jag tycker det är konstigt att farfar mats miniräknare bara går till 9 när den är så stor.. *fundersam blick*
men han sare så jäkla kul både jag och jennie dog av skratt XD

är det familjen Lindqvist som har dålig humor kanske.. :u


gymnasiet 2011hejsan! Idag på skolan kom några gamla Ljustaelever från hedbergska gymnasium och dom gick linjerna, ekonomi och språk&samhälle. Ekonomi har jag varit intreserad sen jag fick information om det. Och idga när dom kom från hedbergska så blev jag ännu mer intresserad, det verkar vara en bra linje, och en bra skola.
Linjen är väldigt bred också, men det jag saknar isåfall är prao. Och orolig för ifall jag verkligen skulle klara av engelska b som man MÅSTE läsa..Men det går nog bra, som min förra halvsyrra sa ; det är bara dom tre sista åren som ska vara grunden för din framtid, om du är skoltrött eller ej så måste man endå kämpa och bita ihop dom tre åren, tar du någon slapp linje bara för du är skoltrött så kommer du att ångra dig!

jag ska lyssna på råden, och jag tror det blir , samhälle eller ekonomi. Man kan bli så mycket efter det, för linjerna är så breda.


Don't Wait Too Long
Hejsan, var på birsta förut, köpte present till mamma som fyller år nu på torsdag och en till pappa som vi ska åka och lämna imorgon. Var även på Birsta och kollade på linnet, det var slut i svart, får åka in senare i veckan och köpa!

Mitt bankomat kort har inte fungerat på hela dagen, trodde det var trasigt eller att ngn tömt pengarna på kontot, men då gick Jennie in och kollade om det var något fel på swedbank och det var fel av någon anledning *pust* trodde det var fel på kortet.


Clara-MariaIdag fick jag ännu en ny liten kusin som heter Clara-Maria,döpt efter min mamma (Maria) hon föddes imorse klockan 9.00
Hon kommer få det underbart och kommer bli så grymt fin! hennes båda föräldrar är så fina så man kan tro det är änglar som skickat ner dom för att skapa en född ängel på jorden.
Clara-Maria kommer bli halv brasiliansk och halv svensk.
Önskar dig all lycka i världen ♥

vet ni vad jag kom på, nu har det föds tre bebisar under bara ngra månader i min släkt.

Ebba♥
Elias♥
Clara-Maria♥


Lucia

Hejsan!
Skolan idag var nice, på musiken första timmen började vi med julshowen, tänker inte säga vad den handlar om, finns nog ngn 8a som läser  min blogg ;D
Men kan ju säga att alla satt och dog av skratt haha omg det var riktigt kul.

Sen i slutet utav dan fick dom som ville vara med i luciatåget komma klockan 2 till musik salen. Hm, vi är 5-6 stycken än så länge. Alla i 9an är så fega, okej dom i 7an och 8an är minst lika fega :u, ingen vill vara med ju, och iår ska vi vara i kyrkan istället för i matsalen i skolan, så tror det kommer bli roligare om fler är med, vi har inte bestämt ännu vilka som ska vara vad, jag skulle vilja vara Lucian, vi får se hure blir, om vi ens får ngt tåg.
Vi måste iaf få ihop 10-15 stycken. 5... är på tok för lite HE-HE lite synd, för luciatåg SKA MAN HA.


lookbook

Forever 21 Oversized Sweater, Forever 21 Over-the-Knee Boots, Forever 21 Leggings, Forever 21 Cross NecklaceZaraAviatorAmerican Apparel Cardigan, H&M Grey Jeggings, London Shoulder Bag From Streets of LondonAmerican Apparel Trousers, Thrifted My Favorite Belt, Bombay Rosary, H&M CardiganWhite Lace Sweaterdress From Thrifted, Black Cut-Out Leggings From Forever 21, Black Lace Leggings From Forever 21, Black Platform Heels From Forever 21

Hade lite tråkigt så gick in och kollade på lookbook hittade massa snygga outfits, hehe, får ta och prova ngn, och köpa ngn passande tröja-byxa så man kan utöka sina outfits lite mer, har inte köpt riktigt med kläder nu på länge.
Synd man inte var rik så man kunde köpa sig allt nytt i garderoben.
 Ska på birsta imorgon i allafall med Syster Jennie och köpa presents, och ett linne te mig som jag sa tidigare.
ett sånt linne som är på fjärde bilden vet jag att jag ska köpa och har sökt efter det länge, får se om det blir imorrn.
vilken outfit tycker ni är snyggast?:)


fri kladdkaka

Idag byter vi smågrupper i skolan, tex förra veckan hade vi sovmorgon på måndagar, men inte nu, så imorse hade vi hk, dom andra hade naturligtvist glömt bort att vi inte hade sovmorgon, så det var jag,veronica och Jesper som var vaken och kom i tid till hk:n. Hk läraren blev chockad, men samtidigt glad, och sa att vi skulle göra ngt kul och gott, " skynda er in nu så öppnar vi inte för dom andra sen när dom kommer "
sa hon, HAH, ah okej, vem bryr sig, deras fel dom kommer sent liksom :u

vi fick bestämma vad vi skulle göra, så vi gjorde kladdkaka...


första till vänster är Jespers utan ägg.. dom tog slut,
den andra är min fina smet,
den tredje är veronicas sönder vispade smet.

det där gjorde hk-läraren under lektionen.


min är den biffiga fula, och veronicas den lilla platta.
Min sjunktes när jag tog ut den så den såg ut som en nedplattad vårta.


bilder tagna från veronicas blogg


fullt upp med lingon på toppen

Ni får lite samlade bilder tagna av mig tills jag kan börja lägga upp bilder som tillhör dagen.
Tack för era fina kommentarer ni skrev igår till mig, fortsätt med det!

Shenixen! korta skoldagar är det för 9orna på ljustadalens skola,så skönt, går till 1 i tre dagar,en dag till 2 och en dag till halv 4. Halv 4 dagen är väl inget som uppskattas, men man får påminna sig själv om vad tidigt vi slutar alla andra dagar!:)

Denna vecka ska vi åka och fira pappa på farsdag på onsdag, på torsdag fyller mamma år, och på tisdag blire att åka till birsta och köpa present + linne till mig.
Resten av dagarna ska jag plugga, måste verkligen göra slutspurten nu,

svenska
Engelska
So
Matte
Fysik
Teknik

det har vi snart och jag har varit lite slapp.. det är jobbigt när det är så mycket, men klarar sig gör man väl.. med lite tålamod och ork.

bilder på sommarensommaren är nu längtad, det enda vi får är IS, om det ska vara ngt ska det vara kramsnö, mjuk härlig snö, inte hal väg,man får släpa fötterna så man inte ska halka..
Okej vi har haft snö i en vecka högst, men det är ju inge kul om det är halt och isigt, vet inte vad ni tycker men för mig känns det inge bra. Gamla halkar lätt, bilar glider av vägen, bussar åker ner i diket,
det blir förseningar nästan överallt, odåd och jävulskap när det är isigt ute.
skulle vara bra om man kunde protustera mot halka och is, tror ni det skulle gå väga ;)? det tror jag.

Visst, vintern är mysig den med, men bara det inte är is, och snöstorm :) och inte är så jäkla lång !!

förra året på vintern


bilder som redan legat uppe på bloggen

Fars dag, varför firar vi egentligen.

Hejsan, En helt vanlig söndag idag... eller ? idag är det pappornas dag, men eftersom jag inte kunna åkt och fira min pappa, så firade vi morfar idag. Han kom över hit och det gjorde även morbror Magnus som firade han.
Vi fikade lite, och morfar kollade även på datorn om varför det inte går att ladda upp stora bilder. Han kom fram till felet, som han tror att det är, så han ska komma tillbaka till veckan och se om han kan fixa det, han tyckte det var enormt underligt iaf..


Fars dag är en högtid då barn firar sina fäder och den inträffar i Sverige den andra söndagen i november. I flera andra länder firar barnen dagen även till minne av fäder och förfäder. Fars dag har sitt ursprung i 1910-talets USA. Initiativtagare var Mrs. John B. Dodd i Spokane, som ville hedra sin far Mr. William Smart för att denne ensam fostrat henne och hennes fem syskon på sin farm i Washington sedan hans hustru, då hon fött familjens sjätte barn, dött i barnsäng
detta spred sig väldigt fort folk världen över började fira fars dag


tröja

JAAA det funkar ladda upp bilder nu, men säkert bara för stunden :(
tydligen gick det bara att ladda upp minimala bilder ? varför är det så, dom andra är ju inte större ön 8mb.tröja jag köpte på h&m för 99:-  tyckte den var billig och snygg färg så smällde till med ett köp.


Migrän


Godmorgon allesammans

Jag har haft ont i huvudet varje morgon i en veckas tid nu, jätte jobbigt.
Vet inte vad som kan vara fel, fick höra att det kunde vara någon slags migrän, men den migrän jag brukar ha är ju då tunnelseende, ser fläckar och såklart otroligt ont i huvudet.
Migrän är nog det värsta man kan ha, uscha vad hemskt, jag har det i perioder, en vecka kan jag ha det 3 dagar i streck.
Lyckos er som inte har det! Nästan var femte kvinna och var tionde man har migrän. Problemen brukar minska efter 40-årsåldern. Barn kan också få migrän, men det är ovanligare och anfallen är kortare.

P-piller kan göra besvären värre.

 

Symtom

När man får migrän är det vanligt att man

  • får en intensiv och svår pulserande värk som sitter vid ena ögat eller sidan av huvudet, men värken kan också vara dubbelsidig
  • blir överkänslig för dofter, ljus och ljud
  • mår illa och kräks.

anonym

Anonym om bekymmer kommer om och om igen, glädje finns där hela tiden:
Hello,

Hope you are doing well. You've very nice blog. Really awesome to read, keep up the good work.Hope to see one comment from you in my blog. Kindly comment in my blog regarding my topic!

Hugs,
sv; a, :) ,  tack det var snällt :) du har inte skrivit in någon bloggadress?

bekymmer kommer om och om igen, glädje finns där hela tiden
alltså hetts jag får,det går inte ladda upp bilder, man laddar upp en bild, också laddas den, när den e klar står det "sidan kan inte visas" irreterad man  blir! varför går allt fel hela tiden, vad som än händer blir det aldrig rätt, vad de än gäller.
Snackar nu inte bara om bloggen, utom om hela världen, hela mitt liv, alla situationer, varför kunde inte jag få vara den där lyckosten, som inte behöver bekymra sig, som har det lätt, som ser vägkanterna, fortsättningen och slutet.
En som vet hur man ska göra, jag vet inte det, är omedveten om vad som sker, vad som hände och vad som kommer att hända. Varför och hur. Det förstår jag inte, och inte varför man gör som man gör, varför gjorde vi inte på ett annat sätt.
Jag är samtidigt glad att dom höga guppen jag passerat har hjälpt mig genom åren, det har fått mig att gå några steg till, att våga visa vad jag tycker och hur det är. Och hur verkligeheten är, att det inte alltid är en dans på rosor, att man måste tänka på andra än sig själv, och göra saker för andra som inte alltid känns helt rätt för än själv.
Alla har inte den turen att få uppleva saker som man alltid kommer att minnas men som inte alltid är så bra, men de kommer alltid tillbaka i tankarna och hälper än alltid att tänka ett steg längre, att alltid ha tur är väl inte så tur endå. Människor måste stöta på svårigheter, stora lr små. Vissa blir större, och starkare , vissa svagare och mindre, vissa pallar inte trycket, andra ser åt andra sidan, ser något ljust i det som hände eller kommer att hända, alla vet att det tar slut någon gång bara man kör tills spelets gång är slut, så man kan börja om på nytt, nya liv, nya tankar, nya sätt. Alltid finns det något man har missat som man gått om flera gånger, när man är mogen nog och har satts sig in i alla situationer, då ser man det. Det som bara du ser. " Om det hade varit jag, vad skulle jag känna då "


google bilder funkar ju att kopiera och klistra in....


I'm back


Hej sötnosar! hoppas ni är kvar här hos mig. Nu har jag en liten historia att tala om,
Min förra dator jag hade, den hade brunnit, alltså ingenting att ha kvar, fick en gammal bärbar av Morfar så jag åtminstonde hade någon dator,vilket är jätte bra. Så sitter vid denne nu.
Nu har jag två platt skärmar och ett glas dator bord som jag måste få iväg så jag kan köpa mig något mindre att ha den bärbara på osv.
Ska lägga ut prylarna på blocket så fort jag har chans att göra de fri från damm. Hoppas jag får en slant för de iaf !

varför går det inte att ladda upp BILDER på den här datorn för :s på varje bild jag tar står det sedan " windows shosan har slutat att fungera " fastän internet fungerar...


vinnarna

Hej!

verkar inte som det är några mera som ska vara med i tävlingen, så jag avslutar de här och nu :)

Kom ihåg att skriva eran msn/hotmail för att kunna få "priset" skickat dit =)

dom tre lyckliga finalisterna blev:

Veronica

Sandi

Nina


bloggsvar
Hej, eftersom jag har en bloggpaus nu tänkte jag köra igång med en blogsvars tävling !
jag delar ut tre stycken bloggsvar till tre värdiga finalister.

Bloggsvar är det det enklaste sättet att svara på dina läsares frågor!


det ni behöver göra för att vara med och ha en chans att vinna är :

• Att skriva att ni vill vill vara med.

• Skriva i ett enskilt inlägg " jag är med och tävlar om ett bloggsvar hos http://emmalindqviist.blogg.se gå in och tävla du med ! ( för högre chans att vinna )

• Att ni får inte redan har ett bloggsvar.


Tävlingen kommer att avslutas inom en vecka. Skriver ut finalisterna på bloggen och skriver även en kommentar till deltagarnaaeels frågesida


( övriga kommentarer får gärna skrivas i ett annat inlägg!! )

Det känns inte braHejsan! känner att det är helt meningslöst att blogga när jag inte ens har min egen dator, inte mina egna bilder eller några idéer om vad jag ska skriva.
Allt är så gammalt och tråkigt, ni får gärna komma med förslag på det ni vill läsa om!:)

Så jag besutade mej för att ta en liten pause tills jag får tillbaka min dator.
Börjar blogga igen nästa månda, så håll utkik !


Ska försöka att samla idéer och ta lite fräsha bilder som kommer att dyka upp, om jag tar några dvs.

Ni får ha det så bra i veckan,

Puss&Kram


hur ska jag göra

shena! idag efter skolan åkte jag till ungdomsmottagningen för att få recept om nya p-piller, fick för 13 månader nu, äntligen slipper man springa där var tredje månad^
sen åkte jag hem, skulle behöva lämna tillbaka mopeden till pappa idag också.. får se om jag vill göra det :u måste ringa honom också och säga det isf, :)


ganguro-fjortis?


Yamanba-
Så småningom ville flickor ta Ganguro stilen till det extrema, och började trenden kallad Yamanba. Yamanba är en term som refererar till en berg häxa i japansk "folkmyt"(?), kallad Yama-Uba och det sägs att Yamanba ville se ut som häxan. De hade väldigt mörk solbränna, bar mycket stora, vita panda-cirklar runt sitt smink, och vid tidpunkten även ritade mönster och annat på kinderna
Ganguro-
Ganguro är ett japanskt mode som kännetecknas med solbrunhud, blekt hår och mycket smink.
Vad jag har förstått så har ganguro stilen dött ut. Manba är en efterträdare av ganguro och kan sammanfattas med mörk foundation, "pandasminkning", blekt läppstift, färgade kontaktlinser, glittriga stickers runt ögonen i form av hjärtan, regnbågar, smileys etc, hair extensions (ofta rosa) och supergulliga accessoarer.

såg på en killes blogg att han skrev " såhär ser fjortisarna ut i japan, snart ser väl äckel fjortisarna i svergie likadan ut ! "

okej, stilarna är lika varandra, fjortis och ganguro, men fjortis är ingen stil som ni redan vet,även fast dom flesta fjortisar klär sig som dom gör. 
ganguro är en stil! inget beteeden som folk hatar.

ganska fult att den där killen kallade dom "japanska fjortisar" när han först och främst inte vet vad en fjortis är, och sen att han inte ens vet vad han skriver om.

såg det och ville ta upp det i bloggen, för det var många som skrev " haha omg vilken fjortis " blablabla,

nu fick ni chansen att se vad liknas på utsidan men inte alltid på insidan.I japan är denna stil inte särskilt omtyckt.


lilleskutt


Idag hämtade min morfar min dator, ngn hade hackat sig in i min hårdisk och har tömt allt.. :(
han ska börja med den på onsdag, så hoppas på att få den på helgen som senast.
börja bli tärt att sitta vid mammas dator, den hoppar runt i texten, om jag tex skriver också hamnar texten helt plötsligt mitt i ett ord raden ovanför. as jobbigt!
fattar inte hur hon ens kan sitta vid den här? 

morotsmuffins i brandmannens ansikte med tupé på huvvehej hej, idag hade vi musik prov första timmen, hoppas på ett vg, chansade bara på sista sidan där som poängen var högst.. :/

sen hade vi so  det kom någon brand gubbe och pratade med oss om branden förr förra fredagen. han kom as nära och var typ arg?
han sa också att jag skrattade fast jag log, jävulskt störd kille ^^

På hkn bakade vi morotsmuffins, det var as gott =D
hedde inte i så mke morötter, så det smakade knappt ngt utav det. :)

hejdå!

Kusinerna och morbror fredrik och tanja åkte hem förut, kommer sakna er,så underbart snälla människor! ♥'

inge smink och risigt hår, men jag bjussar påren

shena! sitter och myser med torra salta pinnar och stark saft.. inte ens ngt i min smak men men
btw vet ni var jag tycker är roligt med salta pinnar?
man biter av en vit på dom, sedan stoppar man in den i munner på tvären så man ser ut som man har as stor mun hihi :u
osså att bara bita av saltet e med mums, pinnarna smakar torrt, de kan smaka gott, om man e riktigt sugen påre!

ännu mer bilder

Hejsan! idag har jag busat lite med viktor och sandra, hehe små ungar. ska plugga sen eller snart till musik provet vi har imorgon, känns inte bra nu alltså..
hittade lite bilder på fb som blev tagna igårförst åkte vi buss ( ceris )

halva sidan

mamma,morbror fredrik och morbror magnus. dom två andra vart inte med :ubror och kusin

Pontus,jennie,jag,moa
viktor och sandra


kommer med mera bilder sedan, hehe ikväll innan jag går och lägger mig, blir en tidig kväll för har suttit uppe till 3-5 varje natt och vaknat sent hoppas jag för guds skull somnar itid inatt^
vill vara pigg och fräsh imorgon.

bara massa bilder

Bilder från en timme från ikv. när vi hade åkt från där hela släkten samlades och hade hur kul som helst, så åkte mammas syskon och respektive hem till oss när allt var slut.

magnus som fyller 40 år blev utklädd till kvinna, blev han inte riktigt het ;)??
morbror magnus( även kallad maggan ikväll på krogen )
och massa idolbilder med han ;) finns tusen till med tusen andra människor men det tar sån tid att ladda upp så dom får duga :)


lilla kusin sandra&morbror Fredrik(hennes pappa) ( viktor sprang runt med utan tröja så blev inga bilder på honom! )
 

haha erkänn jag var duktig.. jag e rosa(A)

Moa

vad händer

Hejsan, nu är jag hemma, vi åkte till sidsjön och hade as kul och käka mat typ, synd att jag inte hade med mig kameran, haha min släkt är fan as kul, vi hade roligt och alla var goa och glada!:)
åkte dit vid 4 kom hem vid halv 10, sen klädde dom ut Morbror magnus här hemma till en tjej, HAHAHAH fyfan ni kommer få bild på det imorgon typ eller senare, hahah fyfan vad roligt, nu ska dom vuxna åka till krogen , hoppas ngn full jävel stöter på Magnus, hah!!

sitter med Pontus nu och passar sandra viktor och moa, hehe dom spelar wee eller ah dansar det är nå dans gubbar typ som man ska välja, jag och pontus sitter vid datan ska  väl va snäll och dansa en sväng me dom ;)


jul betyder glädjeliten emma,inge hår på långa vägar...

shingshong!

gör ett tidsinställt inlägg nu, jag får se om jag tar med mig kameran bort när vi ska fira Magnus om inte annars hoppas jag att jag får nå fina bilder på viktor och sandra!:)
 
det är fint väder idag i sundsvall, vilket glädjer, känns som vi får vänta på snön ett tag till *yes*
snön varar alltid så länge och man blir så trött och less på det, man gör ju ingenting på vintern? det är bara kallt och jävligt.
okej kul för dom som åker skidor snowboard och skridskor, pulka för barnen och sådant, men ah det är tråkigt att åka skidor och åka från sånhär backe e ju läskigt, man ramlar och dör och massa shit.

snö betyder jul, jul betyder familj och klappar, familj och klappar betyder glädje och lycka, glädje och lycka betyder underbart och underbart betyder jul ;)


hihi,.. det var dåligt :(


morbror Magnus 40 år! grattis


här får ni som alltid en återsamling utav dom senaste bilderna.
mest pga jag har inga andra bilder.. hihi


Godmorgon! eller goddag?
sitter i blött hår ska snart fixa mig inför ikväll eller inför eftermiddagen och framåt.
ska bli spännande och se vart vi ska ta vägen och´lite sånt, efter har min morbror tydlígen sagt att det ska vara fest här? men det går väl an,´ah fest för dom vuxna dvs^^
sen drar dom på krogen och jag blir kvar med tre skrutt ungar, Moa och 2 av mina kusiner, viktor och sandra.
Pontus tror jag inte stannar hemma ikv och ser efter dom, *suck*
bra iaf att Moa har någorlunda hjärna som kan se efter dom också, hehe. men det gäller bara att hålla dom sysselsatta så ska det gå bra !:)


inga stj'ärnor ikväll men man ska le endå

snabbt och glatt inlägg nu, var med veronica ikväll, hade en trevlig kväll på gården, eller ja sista och första timmen var typ roligast, blir lätt drygt på såna ställen.
Man får det som man gör det till? 
Påväg hem fick jag sällskap av Huy, som bor på samma gata som mig så gick med han hem. aldrig fel att ha någo att prata med på hemvägen, men gör inte så mycket att gå själv heller! hihi har ingen annan bild... min dator är fortfarande paj.. fittpaj

man slutar aldrig förvånas

Ibland förvånas jag faktiskts utav mig själv. idag när jag skulle tanka moppen, så öppnade jag sitt saken, hedde nycklarna där man kan he hjälmen, tankade och stängde luckan, satte mig på moppen och undra vart fan nycklarna har tagit vägen... såklart låg dom under sätet/sadeln/sitsen.och man måste ha nyckel till att öppna det.

SMART EMMA.*

tur så har pappa en extra nyckel så ringde han och hans sambo kom och låste upp,
känner mig så duktig ibland..
mja lilla veronica som skrivit en fin text om mej på bilden ni ser ;)

vad ska jag ha !?

shabbalabba! Imorgon ska ju jag, ja alla i min släkt fira min morbror som fyller 40 år. Dom i släkten som inte bor här i sundsvall kommer att komma imorgon bitti till ngn i släkten, tex ena min morbror och hans tjej och barn kommer att träffas här osv. Vi kommer bli upphämtade av en buss, som kommer att åka med oss någonstan ( hemligt resemål ) stod det, vi kommer förmodligen åka oc käka på ngn resturang eller ngt ( obs DYRT )
men man fyller bara 40 en gång.

 så... jag vet inte riktigt vad jag ska ha på mig imorgon.. Tänkte ha mina svarta jeans leggins jag köpte för några dagar sedan, och min vita skjorta, många kommer ju ha klänning, men har bara vita och ah, inte så passande kanche. så får se till att klä mig passande iaf !:)


körkort

Var och hämtade mitt körkort idag, kortet på mig blev ju bättre än mitt legg, och det är ju bra!:)
efter det åkte vi till birsta köpte en skjorta till Pontus, och tights till mig och Jennie,
(alla min är små hål mellan benen) vadå, bresar jag för mycke eller :s

ska vara med veronica idag iaf, hon skulle köpa Silikon skal tror jag, så vi får åka och göra det tror jag.
 

läsare om jag vill inte bli sjuk:
vad för sjuk?:(

svar: sorry för sent svar! men en i familjen har haft magsjuka, tur så blev ingen annan smittad, det skulle vi märkt igår isf! nu är alla friska och glada!! *pust* :)


tidsinställt på morgonen
hejsan, detta är ett tidsinställt inlägg, nu är jag antagligen vaken hoppas jag, har ställt klockan på 11 så får se om jag har klivigt upp. idag ska jag hämta mitt körkort, äntligen!! känns mer äkta  om man har ett körkort ist för ett papper och ett legg.


vad är min människa för någon människavad lustigt, gjorde ngt med kameran så mitt huvud åkte fram.. :u
hihi,en dum sak jag tycker, är att man kan inte ladda över bilder till kameran från datorn, men det går ju bra att ladda över bilder till datorn från kameran, haha förbjuden väg åt ena hållet lr vadå..
som sagt är jag lite ledsen över att min dator lagt av igen, den e knappt ett år och den betéer sig sådär..
dålig stil.. :u

sitter och käkar choklad och lyssnar på bäste eminem, älskar hans texter! nu fick ni veta ännu en grej om mig ;)

inte kul men endå kul

Jag ; när kan vi åka imorgon och hämta mitt körkort?
mamma ; jag vet inte någon gång mitt på dagen.
jag ; vid 12, 1 -?
mamma ; mjaa.. tänkte sova ut imorgon
jag ; ahme, du sover ju endå inte längre än till typ 6
mamma ; ja, det vet jag väl.vad var meningen med " den längre sov tiden "


fan fan fan, ursäkta svordomen,


Hejsan! vet ni vad.. min dator DOG igen.. hur många liv har den inte egentligen,
Det var ngn ful jävel som hackat sig in i pontus dator för ngn dag sen, morfar fixade det, nu funkar inte min dator, den där saken har säkert hacka sig in i min med, SKIT KUL.
allt kommer försvinna ännu en gång, blir så jävla less


inte som dom andra (y

förra helgen så kom jag veronica frida och cim på att vi skulle måla oss som, hm geishor lr hure stavas..?
vi hade vit färg ( tavel färg ) och mjöl, vid ögonen hade vi pensel färg, läpparna kajal och läppstift och ögonbrynen kajal. och rouge på kinderna.
visst blev vi snygga ;)? haha vi gick runt som nå jävla zombies folk stirra , och det var ju meningen att skrämmas lite..Om jag såg 4 st som, gick runt med den sminkningen och stirrade på folk, skulle jag minsan blivit lite fundersam


jag vill inte bli sjuk

i Shenixen sötnosar! hur är det med er? med mig är det bara bra, hoppas jag o;
Vi är sjuk här hemma, men jag hoppas att jag kommit undan med det, har suttit isolerad i mitt rum och hållt andan när jag varit på nedervåningen och försökt att inte nudda saker med händerna.. tror ni det funkade ??
får hoppas på det, jag vägrar att bli sjuk!

bild i repris


I've been awake for a while now

I've been awake for a while now
you've got me feelin like a child now
It starts in my toes make me crinkle my nose
where ever it goes i always know
that you make me smile  please stay for a while now
just take your time  where ever you go. rensa det...?? ufg

tråkigt allt känns, bloggen är typ död nu, den har cancer men ska snart botas.
jag har inga bilder.. inga idér, jag ser bajs ut så jag fastnar för tillfället inte på bild, vad ska jag göra idag!!
orkar inte gå ut, det regnar, kan inte göra ngt i mitt rum, har för litet + för stökigt fast jag städade igår..
kan inte åka ngnstans, orkar inte göra mig iordning.
sitter i lång t-shirt glasögon, inget smink och uppsatt  hår i en boll som har trillat ner vid örat och den hänger där som en död gris.

mån tro om min garderob behöver en rensning..

google bildergrått och trist

hejsan! igår var jag vaken till typ 4 vaknade vid 1 idag? jag var ganska så trött.

idag är det tråkigt väder ute trist och grått.. varför kan det inte vara soligt, vi har ju haft bra tur här i sundsvall, inge snö än, men det läjuh komma snart antar jag tills dess kan vi väl få lite sol ?=D


bock

det såg ut som ngn annan hade använt den där fotoramen, för plastet som var på var as bubbligt, och de är typ fingeravtryck på den? aja,den är inte trasig iaf :)

byxorna är grön-gråa, lite udda bland det som jag brukar välja :) det ät tighta upptill och lösare/skruvlig ner till


 


gamla tider

kollade igenom massa gamla saker i lådorna, hittade bilder sen dagis osv, haha!!
gulligtclara, jag ( vi lekte vuxna, och hade fika med dockorna )

varför gör jag fetaste smilet på varenda kort..`?

ja det var för 10 år sen, jag skulle rita en lucia antar jag eftersom det var i december jag gjorde bilden?


fina, tror jag ritade av mig, och min bästa kompis då på dagis, Ronja

emma tänker till

hejsan! jag såg att jag hade enormt stökigt i mitt rum så jag satte igång att städa, känns fräsht och skönt nu!
på tors kommer johanna så var ju endå tvungen att städa. medan jag städade bland mitt smink, så kom jag på en grej, man kan hänga upp dom där lådorna med sminket på väggen och ha typ nagellack, hårvård och hudvårds produkter och örhängen på bänken, och det funkade prima !


första uppifrån: mascara
andra: foundation, concealer
tredje: concealer,puder,mineral foundation.

hur fick jag plats med allt förut..
plus att jag pulat ner massa i lådorna. *hmm*


regn

läskigt, fick nyss ngt "icke sug " att göra ngt. jag var påklädd och skulle gå ut och vara med cim och veronica, så öppnade jag dörren, och hade absolut ingen lust att gå ut i regnet med en fuktig jacka som redan hade varit ute i regnet.


det fick följa med mig hem

HEJSAN! var och köpte en digital fotoram och ett par byxor följde med mig hem :)
har inge bilder på det nu men det kommer ngn gång framöver, byxorna ser ju bättre ut när dom sitter på ! får se om jag ska byta om till dom så får ni bild ikv!
fotoramen är en vanlig svart, dock tänkte jag inte på vart jag skulle he den, tänkte inte på att det var sladd... suck.

(

You change your mind like a girl changes clothes

det fungerade!

jag kan inte tro det ! varje gång jag köpt ngt till håret så har det aldrig fungerat, det har blivit fail och typ ah inte gett ngt resultat. den här gången gjorde det det !! mitt hår känns luftigt,fluffigt, och det åker inte isär typ, perfekt! sitter och tar i håret nu, det känns hur bra som helst !♥

jag som har så tjockt hår med, har fått tunna ur det flera gånger annars blir det stora tover och jag ser ut som ett troll för det är så tjockt. okej, har hellre tjockt  hår än tunt, men ibland kan det vara jobbigt med toverna som uppstår HELA tiden. nu när jag skulle kamma håret tror jag det var en tova, istället för 7 SKÖNT♥

orofludo

Jag ska börja använda ett olje-serum som heter orofludo som bl.a. innehåller E-vitamin och 3 oljor:
argonolja cyperysolja och linfröolja. Håret blir lättarbetligt, glansigt, ej flygigt, det luktar gott och håller länge.
man kan använda den i både torrt och fuktigt hår och behöver ej sköljas ur.

Fick present av Jennie, efter jag fyllt år men det spelar ju ingen roll :D

sker på er

go möra på er!!

vaknade utav att pappa ringde, han frågade vf mopeden inte startade igår, men den var typ kall, och man ska vänta lite bah gasa en gång... :u inte 750 som jag gjorde men..

idag, vad sker idag... ingen aning, hehe, vill ha min fotoram, men jag vet inte..
får se vad som sker :)


ska prova det där nu

sånna människor vi har i världen..

hejsan! bion var helt okey, lite små coolt att det var 3d, men det enda som var typ lite halv häftigt var när de splatta upp blod typ , men texten blev cp..

jag och veronica åkte ju moppe dit, den gick inte igång först ;@@ hur pinsamt var inte det då.. men de för den var typ kall lr ngt?
sen var det en kille som hans bil, eller a epa hade fått inbrott... fyfan vad idiotiskt, det var liksom bakom bion, och det är ett hotell som sitter ihop med bion och en statiol alldeles framför? ofta INGEN såg, också äre fet vägen ovanför.. stackarn.. :(

sånna människor det finns.

saw 3d

ikväll blir det att kika på saw, 3d på bio!


svart vitt + rosa

hejsan! hade  tråkigt så jag tog bort det gamka nagellacket och målade på nytt ! svart och vitt, sen på med rosa graffiti nagellack på ena handen, andra har jag bara svart vit,  hihi, udda :)

( har inte hunnit tagit bort runt naglarna på bilderna )ser jag har gjort illa mig på tummen...alla har vi varit... små

Nu har jag fått sett lite bildern sen typ 3-6an lr ngt, haha usch så alla har förändrats, men man kan lätt se att dom endå ser likadan ut XD

nu blev det knas va..??

vilken är jag :D?

*

saw 3dkänns som klockan är 4-5 har varit vaken sen 6 och har haft fullt upp tills nu.
har ingenting att göra.. *suck* vill åka och köpa en digital fotoram hehe men alla e så dyyyra :u
får se..

ikväll iaf åker jag och tjejerna till stan till bion för att se saw 3d, den kommer säkert va as grym som 3d, :D
125-129 kronor, tror det är värt pengarna!:)


klarade det !

Hejsan!! imorse åkte jag ju in till trafik shosan saken och gjorde prov, först tog jag kort, såg ut som en avhuggen ap rumpa. sen gjorde jag provet, vet ni  vad skraj jag var innan jag tröck på " klar " haha!! men tur nog fick jag godkänt ♥
åkte hem till pappa,hämtade moppen och körde hem, med jennie framför, visste inte riktigt vägen (aa)
hinner köra 1 eller 2 veckor innan snön/isen kommer !:)
bloglovin